Kontakt sa vlasnikom

Danka Jovanović

Topola, Lipovac

Seosko domaćinstvo
3 soba
8 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 8€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Pozivamo vas da napravite jedan pravi vikend odmor po srpski. Neka odabir padne na Šumadiju. Ili još preciznije na Topolu i Aranđelovac. A tu između njih smo mi, domaćinsvo Luković u selu Lipovac. Na 5 km od Topole i 12 km od Aranđelovca.

Ovo je kraj slavne istorije, dobrog zalogaja, kvalitetnih vina i dobrog provoda. Upravo ovde u Topoli nalazi se Karađorđev grad sa zgradama, oružjem i predmetima koje je koristio naš vožd lično. Tu je i Orašac, u kome možete obići mesto gde je podigao Prvi srpski ustanak i poveo Srbiju u oslobodilačke borbe. Na brdu Oplenac je veličanstvena crkva Sv. Đorđa sa impoznatnim umetničkim delima i kriptom dinastije Karađorđević. U Aranđelovcu obiđite Bukovičku banju ili moderni akva park sa obiljem bazena, tobogana i sadržaja za uživanje. A predveče pronađite mir u jednoj od brojnih vinarija koje nas okružuju.

Mi možemo dati preporuke. Kao što vidite toliko je toga oko nas, a mi smo na idealnoj udaljenosti od svega. Nudimo vam kuću za iznajmljivanje sa lepim i urednim dvorištem u miru našeg sela Lipovac. Ako imate kućnog ljubimca, povedite i njega. Sigurno će uživati. Isplanirajte jedan ovakav odmor i kontaktirajte nas oko slobodnih datuma.

Opremljenost
TV
Kućni ljubimci
U blizini
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Banja
Otvoreni bazen
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
2
3-krevetne
Cene
8
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Domaćinstvo se nalazi u selu Lipovac udaljeno 5 km od Topole i 12 km od Aranđelovca

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.2545, 20.636333

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Kapetanovi vinogradi

Kapetanovi vinogradi

15€/apartman

Topola, Topola

Domaćinstvo Lukić

Domaćinstvo Lukić

8€/noćenje

Topola, Ovsište

Image Image Image Image Image Image Image Image