Kontakt sa vlasnikom

Domaćinstvo Lukić

Valjevo, Petnica

Seosko domaćinstvo
? soba
6 krevet(a)

Cena: 8€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Naše domaćinstvo je kao stvoreno za vrele avgustovske dane. Nalazimo se u Petnici kod Valjeva, na 15 minuta hoda od sportsko-rekreativnog centra Petnica sa veoma lepo uređenim i urednim bazenima. Tu si i brojni kafići sa hranom i pićem gde se uz laganu muziku možete opustiti i rashladiti. U sklopu kompleksa su i tereni za košarku, mali fudbal, golf, pa je ovde super zabava za celo vaše društvo. Naše domaćinstvo je istovremeno i na obali Petničkog jezera. Ovde takođe možete uživati u kupanju i sunčanju. Svojim gostima pružamo smeštaj u apartmanu prve kategorije sa četiri zvezdice. Apartman sadrži 6 ležajeva, spavaću sobu, kupatilo sa toaletom, predsoblje i kuhinju sa trpezarijom (frižider, šporet, tv). Za parove sa malim detetom na raspolaganju je i dečiji krevetac. Za decu u dvorištu postoje ljuljaške, klackalice i tobogan, a obezbeđen je i parking za automobile.

Ono što je super je što smo na takvoj poziciji da svoj boravak možete ispuniti bogatim sadržajima. Na primer ovde se nalazi istraživački centar Petnica, crkva iz 14. veka sa prelepim pogledom na okoliš, izletište Petnička pećina . Valjevo je na svega nekoliko kilometara, pa možete uživati u laganim večernjim šetnjama kroz staru gradsku četvrt Tešnjar. U neposrednoj blizini je i veoma lepo uređena vinarija Jelić koju možete obići i degustirati veoma kvalitetna vina. Čekamo vas! 

 

 

 

 

Opremljenost
Domaće životinje
Kuhinja
Igralište
U blizini
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
8
Noćenje (po osobi)
11
Noćenje sa doručkom
15
Polupansion
18
Pun pansion
25
Apartman

Lokacija

5km od centra grada Valjeva

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Nikolić

Domaćinstvo Nikolić

10€/noćenje

Valjevo, Petnica

Markov konak

Markov konak

0€/noćenje

Valjevo, Divčibare

Divčibare apartmani Stefan i Una

Divčibare apartmani Stefan i Una

0€/apartman

Valjevo, Divčibare

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image