REZERVIŠI

Domaćinstvo Melović

Čajetina, Rožanstvo

Pansion
? soba
14 krevet(a)

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Dosta Vam je gradske buke, saobraćajne gužve i haosa? Želite odmor, malo mira, uživanja u mirisu borovine, žuboru krivudavih planinskih potoka  i ukusu prave, zdrave seoske hrane? Dobro došli u Rožanstvo (ili bolje reci "Božanstvo"); zaseok Utrobe, kao što mu ime kaže, centar je te lepote. I stigli ste u domaćinstvo Melović.

Topao pozdrav seljana zapadne Srbije, kao i veličanstven pejzaž, već na samom početku uveriće Vas da ste kročili na Eden, zemaljski raj. Seoska idila upotpunjena urbanim detaljima učiniće da Vam ništa ne nedostaje: prošetaćete pašnjacima, upoznati sa domaćim životinjama i najrazličitijim seoskim radovima, a onda brćnuti u bazenu i istegnuti na udobnim ležaljkama dok Vaša deca veselo graje na prelepom igralištu, "parkiću" u etno stilu. Tako izgladneli počastićete se specijalitetima zlatiborskog kraja: kajmakom, sirom, pršutom, povrćem iz netaknute prirode. Ova bogata trpeza krepi telo, ali i dušu.

Domaćinstvo Melović Vam nudi neku od tri sobe sa kupatilom ili dva apartmana, a udobnost kreveta i svež planinski vazduh garantuju Vam dobar san. Nauživaćete se u pogledu i mirisu našeg rascvetalog dvorišta za koje smo nagrađeni "Zlatnim borom". Rasteretiće Vas ribolov u Rzavu ili Prištavici, na čijoj je desnoj obali tajanstvena Stopića pećina. Zimi je nezaobilazno skijanje na Zlatiboru, koji je od nas udaljen svega petnaestak kilometara. Sve to činiće Vaš odmor nezaboravnim.

Uvereni smo da ćete poželeti da se vratite u naš kraj i naredne godine. Mi ćemo Vas čekati, ići u korak sa trendovima, nadograđivati i znanje i imanje kako biste Vi uvek bili zadovoljni, odlazili od nas sa osmehom, a vraćali se sa još većim.

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
TA grejanje
Loži se u sobi
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Otvoreni bazen
Igralište
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Banja
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Po osobi/po danu
10
Noćenje
20
Polupansion
22
Pun pansion
Destinacije

Lokacija

Domaćinstvo Melović se nalazi na Zlatiborskom selu Rožanstvo udaljeno od centra Zlatibora 17 kilometara.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.72702, 19.8582

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartmani Rožanstvo

Apartmani Rožanstvo

0€/apartman

Čajetina, Rožanstvo

Vila Mina

Vila Mina

20€/pun pansion

Čajetina, Zlatibor

Zlatibor apartmani Marjanovic

Zlatibor apartmani Marjanovic

15€/apartman

Čajetina, Zlatibor

Image Image Image Image Image Image