Kontakt sa vlasnikom

Etno centar "Topli Do"

Pirot, Topli Do

Seosko domaćinstvo
2 soba
8 krevet(a)

Cena: 8€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

U okviru našeg Etno centra raspolažemo sa 8 ležajeva (dve višekrevetne sobe sa prelepim pogledom na reku ), kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom (u kojoj je jedan ležaj), kompletno opremljenim kupatilom, velikom terasom sa pogledom na Javorsku reku, kao i sa predivnim letnjikovcem na samoj obali reke.

Obezeđen je besplatan parking prostor za goste.

Nudimo vam mogućnost da sami spremate hranu u kuhinji ili u letnjikovcu na otvorenom, sa veličanstvenim pogledom na reku. Otvoreni smo za svaki vid dogovora i saradnje oko regulisanja ishrane.

Opremljenost
TV
Parking
U blizini
Planina
Reka
Struktura smeštaja
Broj soba
2
višekrevetne
Cene
8
Noćenje (po osobi)

Lokacija

“ETNO CENTAR TOPLI DO“ je renovirana stara kuća sagrađena od prirodnih materijala (blata, slame i drveta). Nalazi se u srcu Stare planine na 800 m nadmorske visine u selu Topli Do, na samoj obali Javorske reke. Udaljenost od Pirota je 30 km asfaltnog puta. U blizini se nalaze mnoge turističke atrakcije: -Babin Zub -Midžor -Jezero Zavoj -Vodopadi: Piljski, Čunguljski, Kurtolski, Krmoljski, Kaluđerski, Vurnje i mnogi drugi... Okolina Etno centra pruža i mogućnosti za aktivnosti na otvorenom kao što su planinski biciklizam, paraglajding, duge šetnje šumskim stazama, kupanje u prirodnim bazenima reka, lov, ribolov, branje bilja, pečuraka, borovnica, lešnika. Ima dosta planinskih potoka, slapova, vodopada i pašnjaka na kojima pasu ovce i krave, ali i divlji konji. Brojne planinske reke usekle su klisure i kanjone koji su prava geomorfološka remek dela. Kanjon reke Temštice koga zovu "Mali Kolorado" je jedan od njih, a nalazi se na putu Temska - Topli Do. Staze do vodopada su obeležene i mogu se samostalno obići, ali ako postoji potreba organizujemo odlazak do svih turistickih atrakcija. Dođite u selo Topli Do i posetite našu vikendicu. Opustite se uz žubor reke koja svaki put iznova stvara nove melodije koje ćete poželeti da opet čujete! Prepustite se pravom odmoru ili istražite prelepo carstvo vodopada (trećina vodopada naše zemlje se kod nas nalazi), planinske vrhove i druga čuda prirode koja će Vam oduzeti dah! Prepustite se zovu prirode koja je čista i nezagađena kao i pre 1000 godina i napunite svoja čula pozitivnom energijom!

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Sonja
12.01.2020

Idealno za one koji zele da iskuse sirovu ali ne i surovu prirodu, dok samo seoce vraca u proslost sa svojom autenticnom arhitekturom. Smestaj je funkcionalan, na prelepom mestu uz samu recicu. Ambijent smestaja je takav da dodatno doprinosi dozivljaju netaknute prirode.

Marko
09.07.2019

Predivno je... Zivimo u Svajcarskoj gde je turizam na svim stranama zastupljen, ali ovako lep dozivljaj se nikada ne zaboravlja. tamo gde je sve onako kako je priroda stvorila i sve mirise na prirodu.. Na zalost ostaje nam samo slike da gledamo do sledece prilike.. Marko i Branka

Slični smeštaji

Kuća Gradašnica

Kuća Gradašnica

35€/apartman

Pirot, Gradašnica

 Domaćinstvo Najdenov

Domaćinstvo Najdenov

5€/noćenje

Dimitrovgrad, Senokos

Tikin Konak

Tikin Konak

25€/apartman

Pirot, Dojkinci

Apartman Barka

Apartman Barka

0€/noćenje

Pirot, Slavinja

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image