Kontakt sa vlasnikom

Etno selo Babina reka

Lazarevac, Trbušnica

Etno selo
? soba
? krevet(a)

Cena: 25€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Etno selo Babina reka nalazi se na površini od jednog hektara u lazarevačkoj opštini u selu Trbušnica između Lazarevca (12km) i Aranđelovca (20km). Građeno je u poslednjih 10 godina, a sa radom je počelo juna 2010. Smešteno je na samom kraju sela, izolovano prirodom od svega urbanog. Okružuju ga brda,planine potoci, reka , šume , a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. Priroda u punom svom bogatstvu.

Jezero na kome možete pecati, uživati u šetnjama pored njega ili, iz prelepog restorana, (kapaciteta 130 mesta) odmarati posmatrajući odsjaj na njegovoj površini... Pored jezera protiče potok u narodu poznat kao BABINA REKA, po kome je ovaj kompleks i dobio ime.

Ovde je moguće osetiti potpuni mir i tišinu koju retko gde i kada današnji čovek može doživeti. Izuzetna atmosfera za opuštanje i koncentraciju, inspiraciju i odmor. Možete se relaksirati prostim uživanjem u prirodi, branjem pečuraka kojih ima u izobilju, ribolovom, šetnjom ili možete odigrati partiju košarke, malog fudbala ili stonog tenisa. 

Na letnjoj vrućini možete se opustiti u mini bazenu koji se nalazi u samom dvorištu.

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Otvoreni bazen
Restoran
Igralište
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
25
Apartman

Lokacija

Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica, koje je na putu između Lazarevca i Aranđelovca(na 12-tom kilometru od Lazarevca i 20-tom od Aranđelovca prema Lazarevcu). Kraj Babina reka je retko naseljen na samom kraju sela.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Jasmina
30.07.2019

Etno selo je sve osim etno sela. Došli smo posle podne i ušli u apartman koji je sasvim korektan. Ono što nije u redu je šatorska pevaljka koja zapeva do mraka, kosilica koja bunda od rane zore do večeri i mutavi konobari koji su u fazonu gde me nađe. Ljudi koji su željni mira definitivno treba da zaobiđu ovo mesto. Fokus je na grupnim posetama i proslavama npr. rođendana, sve osim toga ne uklapa im se u koncept pa ako npr. sedite napolju u restoranu konobar vam kaže da morate ući unutra da bi ste poručili palačinku jer vidi oblak u daljini pa možda će kiša. Bili smo gosti za vikend kada važi drugi jelovnik od onog koji vidite pa sve što zatražite dobijete odgovor da nema to sada. Pa za doručak kažu da nemaju kačamak, jaja i kopačev doručak već vam pokažu vikend meni sa ponudom roštilja. Dobićete ako budete uporni i odete do šanka da popričate sa nekoliko njih. Reči poput 'dobar dan, izvolite, hvala' apsolutno su im nepoznate. Niko ni da dočeka ni da isprati. Priroda je lepa i sve ono što ne zavisi od zaposlenih je u redu. Staza za šetanje i neku dužu šetnju ne postoji, sve je u sklopu kompleksa koji se obiđe za oko pola sata

Slični smeštaji

Domaćinstvo Vujnović

Domaćinstvo Vujnović

11€/noćenje sa dor.

Lazarevac, Dren

Rašino selo

Rašino selo

0€/noćenje

Lazarevac, Rudovci

Zornića kuća

Zornića kuća

15€/noćenje

Barajevo, Baćevac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image