Kontakt sa vlasnikom

Etno selo Rakezići

Trstenik, Brezovica

Etno selo
4 soba
8 krevet(a)

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Etno selo "Rakezići" se nalazi u selu Brezovica, smešteno na desnoj obali Zapadne Morave na brežuljkastim padinama šumovite planine Goč. Udaljeno je 12 km od Trstenika i isto toliko od Vrnjačke Banje. Selo je zapravo na tromeđi između tri opštine: Trstenika, Vrnjačke Banje i Alaksandrovca.

Etno selo "Rakezići" utkano je u prelepu prirodu brežuljkastog reljefa, čije dvorište krase tri breze kao čuvari prošlih vremena. Preuređeno dvorište porodice Rakezić koje se prostire na 5 hektara idilične, živopisne prirode. U svom sastavu etno selo sadrži: restoran, kuću za odmor i prenoćište, muzej i autentične brvnare stare više od sto godina.

Raspolažemo sa ukupno osam ležajeva, od toga dve dvokrevetne sobe i dve sobe sa francuskim krevetima. Svaka sadrži: tv, klimu, grejanje i kupatilo.

Etno restoran "Rakezići" u svom prijatnom prostoru, opremljenom u etno stilu nudi razne srpske specijalitete: kačamak, proju, domaće pogače i pite, kajmak, domaći sir, suvo meso, kavurmu, čvarke, tradicionalna kuvana jela, kao i jela sa rošilja. I naravno domaće rakije i vina.

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
Restoran
Parking
Etno restoran
U blizini
Banja
Vrnjačka banja
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Struktura smeštaja
Broj soba
4
2-krevetne
Cene
10
Noćenje (po osobi)
12
Noćenje sa doručkom
15
Polupansion
18
Pun pansion
8
Ručak za grup. dnevne posete
Destinacije

Lokacija

Etno selo "Rakezići" se nalazi u centralnom delu Srbije, 12 km jugozapadno od Trstenika, a isto toliko od Vrnjačke Banje, 215 km od Beograda, a od Novog Sada 297 km. Selo je udaljeno 8 km od magistralnog puta Pojate - Kraljevo i sa njega se treba uključiti levo ako idete iz pravca Kruševca, odnosno desno iz pravca Kraljeva.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Etno-selo Latkovac

Etno-selo Latkovac

18€/noćenje

Aleksandrovac, Latkovac

Apartmani Tadić

Apartmani Tadić

10€/noćenje

Brus, Brzeće

Apartmani Tatic

Apartmani Tatic

0€/noćenje

Brus, Brzeće

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image