Gordana Lazarević

Kragujevac, Čumić

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Danas na tržištu možete naći puno proizvođača džemova, sokova i pekmeza. Svi su slasni i lepo upakovani. Zašto bi sad u moru takvih vi izabrali baš nas? Prvo mi smo porodični proizvođači. Pravimo male količine. Kao za sebe kada ostavljamo zimnicu, samo što te male količine koje imamo brzo rasprodamo. Naši sokovi i džemovi su 100% prirodni. Bez dodatnih konzervanasa i veštačkih aditiva. Imamo svoje voćnjake, ali samo 5% najprobranijeg voće koristimo za preradu. Takoreći dobijate ceđeni kvalitet. Šljive, višnje, kajsije, breskve, sokovi od nane, zove...proizvoda je mnogo. Vi izaberite šta vam se sviđa a mi šaljemo na kućnu adresu. Ostaje vam samo da namažete jednu domaćinsku krišku uz šolju mleka i da se u potpunosti vratite u one dobre stare dane.

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.14915, 20.79896

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Janin raj

Janin raj

20€/polupansion

Kragujevac, Petrovac

Vodenica Cicić

Vodenica Cicić

0€/noćenje

Kragujevac, Stragari

Suzana Gorjanac

Suzana Gorjanac

0€/noćenje

Kragujevac, Kragujevac

Image Image Image Image Image Image