Kontakt sa vlasnikom

Green Dream letnja kuća

Rača, Đurđevo

Vikendica
2 soba
5 krevet(a)

Cena: 40€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Kuća se nalazi na placu veličine 16 ari i ima dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, sve kuhinjske potrepštine, ostavu, predsoblje i kupatilo. Za tople, letnje dane, pored kuće se nalazi letnjikovac sa stolom, stolicama i ligeštulom. Imamo i dve ležaljke za sunčanje, dvorišni tuš, kao i dečji bazen i razne pogodnosti za dečje igre...Roštilj je takođe na raspolaganju. U selu se može kupiti organski domaći sir, jaja, domaća rakija od šljive, kajsije ili dunje, med i proizvodi od meda. Takođe, komšije mogu ispeći prase ili jagnje na ražnju ili spremiti ručak.

Brdovite i zatalasane regije Šumadije su idealne za vinogradarstvo, tako da u blizini Topole, samo 20km udaljene od smeštaja, ima nekoliko vinarija sa odličnom selekcijom vrhunskih vina, koje je moguće obići i degustirati. U opštini ima potoka, planinskih terena sa izuzetnim pogledom, šumovitih oblasti, bogata flora i fauna, pećine, mogućnost lova (jelen, zec, fazan, prepelica, jarebica), zdravstveni, sportski i rekreativni turizam. U ovoj regiji se nalaze najznačajnije istorijske lokacije, što se tiče istorije, osoba i događaja iz Prvog Srpskog ustanka protiv Turaka. U blizini ima jako mnogo kulturnih i istorijskoh spomenika, manastira i crkava. Takođe, moguće su i različite aktivnosti, kao što su šetnja, vožnja bicikla, izleti...tradicionalna i ukusna organska srpska hrana.

Opremljenost
Internet
TV
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Rudnik
Verski objekat
Mauzolej Oplenac
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
1
3-krevetne
Cene
40
Najam objekta
Napomena
Finalno čišćenje 20e
Destinacije

Lokacija

Green Dream letnja kuća se nalazi u selu Đurđevo, 100 km južno od Beograda u najlepšoj regiji Srbije, Šumadiji, takozvanoj "Srpskoj Toskani". Blizu Beograda, a ipak daleko od žurbe i gužve, ušuškana u zelenilu, moja kuća, namenjena letnjem odmoru i rekreaciji, smeštena je u središtu prirodnog rezervata "Gradište", idealna za parove i porodice sa decom zbog pitome prirode. U selu postoji dom zdravlja i pošta. Najbliži grad je Rača, 12 km udaljena od smeštaja, sa Medicinskim centrom, prodavnicama, apotekama, zelenom pijacom, frizerima i otvorenim bazenom.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44, 20

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Ljubica Tanasijević

Ljubica Tanasijević

8€/noćenje

Knić, Žunje

Slađana Jevtić

Slađana Jevtić

0€/noćenje

Topola, Šume

Milanka Ivanović

Milanka Ivanović

0€/noćenje

Rača, Veliko Krčmare

Apartman otvoreno polje (kuća za odmor)

Apartman otvoreno polje (kuća za odmor)

30€/apartman

Aranđelovac, Aranđelovac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image