REZERVIŠI

Gučevski vajati

Loznica, Gornja Koviljača

Brvnare i vajati
? soba
? krevet(a)

Cena: 12€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Na samo 100 m odakle se kao na dlanu sa Gučeva vidi Drina, a uz nju s jedne strane Banja Koviljača , a s druge Mali Zvornik, kao i susedna mesta Republike Srpske, izgrađen etno kompleks „Gučevski vajati“.

Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo. Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju.

Urađeno je po uzoru na domaćinstva ovdašnjih meštana s kraja 19. I početka 20.veka. sagrađeno pre punih 5 godina, ambijentom, lepotom i sadržajima etno kompleks “Gučevski vajati“ naprosto se utopilo u prirodno okruženje ovog kraja. Urađeni su tako da predstavljaju zdanja na ovoj planini koja su nekada imali ovdašnji domaćini. Materijal je pažljivo biran, kao i njihove kombinacije i tehnike. Opasano je čistim bukovim šumama punim cveća i lekovitog bilja, puževa, raznih vrsta jestivih gljiva. 

Naša avlija, restoran, gostinske sobe, usluga, jela i pića moraju da budu u znaku davno prošlih vremena, kada se nije živelo takvom brzinom kao sada. Uspeli smo da širom otvorimo vrata gostima, duboko ubeđeni da smo pripremili dobar kutak u kojem uz naše gostoprimstvo i ambijent vreme može bar nakratko da „stane“, da ljudi posvete više pažnje sebi i svojim najbližima. Srećni smo kad nam gosti kažu da smo uspeli da ponudimo razonodu i odmor.

U sklopu etno kompleksa „Gučevski vajati“ su restoran sa baštom, vajati za smeštaj gostiju, park za decu i mini zoovrt.

 

Opremljenost
Internet
TV
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Restoran
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Banja
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
12
Noćenje (Po osobi/po danu)
14
Noćenje sa doručkom
16
Polupansion
19
Pun pansion
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Sunčana Reka

Sunčana Reka

16€/noćenje

Loznica, Gornja Koviljača

Vikendica na Drini

Vikendica na Drini

5€/noćenje

Loznica, Jelav

Vila Tanja smestaj

Vila Tanja smestaj

18€/apartman

Loznica, Banja Koviljača

Apartmani Domax

Apartmani Domax

20€/apartman

Loznica, Banja Koviljača

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image