Kontakt sa vlasnikom

Hotel Lane

Sjenica, Sjenica

Hotel
? soba
48 krevet(a)

Cena: 35€/noćenje sa dor.

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Hotel Lane se nalazi u samom centru grada. Odlikuju ga prijatna atmosfera i udobnost ambijenta Hotel Lane je kategorizovan i ima tri zvezdice. Gostima su na raspolaganju dva apartmana i osamnaest soba, opremljenih da ispune vaše želje i potrebe. Sobe su opremljene telefonom, kablovskom televizijom, besplatnim wi-fi, i mini barom. Za sve goste obezbeđen je parking prostor, kao i podzemna garaža. U sklopu hotela posluje restoran nacionalne kuhinje.

Najveća atrakcija na celom ovom području jeste Sjeničko jezero. Jedinstven pejzaž sa meandrima Uvca i kanjon ispunjen jezerom. Sve to se nalazi na jednom mestu, udaljeno svega šest kilometara od Sjenice. Na obalama jezera, na vertikalama, živi najveća kolonija lešinara na Balkanu. Ovo su retke, ali i najveće ptice u zemlji – Beloglavi supovi. Ponosno predstavljamo Ski-centar Žari. Udaljen svega 6 km od centra Sjenice, predstavlja idealno mesto za rekreaciju na snegu. Na svega par minuta od grada doživećete eksploziju uzbuđenja i zadovoljstva ambijenta koje pruža ovaj ski centar. Pešterska visoravan – najveća visoravan na Balkanskom poluostrva i jedna od najvećih u Evropi, poslednjih godina je postala pravi hit među ljubiteljima turizma, novih neistraženih predela i netaknutih, ničim narušenih prirodnih lepota. Sa nadmorskom visinom od 1150 metara i površinom od 63 kvadratna kilometra ona predstavlja jedinstvenu, očaravajuću, ni sa čim uporedivu prirodnu oazu u srcu Evrope.

 

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
Restoran
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Sportski teren
Biciklistička staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
35
Noćenje sa doručkom
45
Polupansion
55
Pun pansion
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.273046, 19.998759

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Savić

Domaćinstvo Savić

8€/noćenje

Arilje, Mirosaljci

Lux apartmani Bohemia Zlatibor

Lux apartmani Bohemia Zlatibor

30€/apartman

Čajetina, Zlatibor

Virića vodenica

Virića vodenica

15€/polupansion

Čajetina, Kriva reka

Brvnara ‘Drveni Kutak’ planina Tara Sekulić

Brvnara ‘Drveni Kutak’ planina Tara Sekulić

0€/najam objekta

Bajina Bašta, Mitrovac, Tara

Image Image Image Image Image Image Image Image