Kontakt sa vlasnikom

Kačerac

Ljig, Brančić

Sobe
? soba
9 krevet(a)

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Restoran Kačerac Kod Brata je dobro poznat svim ljubiteljima kvalitetnih ugostiteljskih ustanova još od davne 1980. godine. Uzevši u obzir atraktivnu lokaciju, restoran je stajao na usluzi gostima iz Užica, Čačka, Požege, Kraljeva, putnicima iz Crne Gore, ali je isto tako omiljen i u svom kraju negujući tradicionalne Šumadijske vrednosti.

 Kada govorimo o našem restoranu, ne možemo da se ne pohvalimo veoma bitnom istorijskom činjenicom, mi smo prvi restoran koji je na meniju imao zapečenu lepinju sa kajmakom, jajetom i kislemi mlekom. Ponosni na takvu istoriju, naš meni i dalje sadrži ponudu iste zapečene lepinje. Zato, osetite deo istorije i dođite na naš specijalitet.

Restoran Kačerac kod brata u svojoj ugostiteljskoj i turističkoj ponudi poseduje i sobe za izdavanje i prenoćište. Sobe su kompletno uređene. Sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV, mini bar, wireless internet. Nalazimo se na ibarskoj magistrali u Ljigu na 80 km od Beograda prema Čačku. Gosti mogu koristiti usluge restorana kao i teniskog terena po posebnim promotivnim cenama. Od ovoga leta gostima je na raspolaganju i novosagrađeni teniski teren izgrađen po najsavremenijim i najmodernijim standardima. Teniski teren je obasjan i reflektorima tako da se možete rekreirati i u večernjim časovima. Restoran Kačerac kod brata za najmlađe zaljubljenike u tenis organizuje i malu školu tenisa jer poseduje i svog ličnog trenera i službu koja održava teren.

 

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
Restoran
Igralište
U blizini
Reka
Verski objekat
Banja
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
10
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Nalazimo se na ibarskoj magistrali u Ljigu na 80 km od Beograda prema Čačku

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.231052, 20.256838

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Saratlić

Domaćinstvo Saratlić

14€/noćenje sa dor.

Ljig, Šutci

Smeštaj  Vesić

Smeštaj Vesić

10€/noćenje

Ljig, Lalinci

Rajacki vajat

Rajacki vajat

10€/noćenje

Ljig, Slavkovica

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image