REZERVIŠI

Kačerac

Ljig, Brančić

Sobe
? soba
9 krevet(a)

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Restoran Kačerac Kod Brata je dobro poznat svim ljubiteljima kvalitetnih ugostiteljskih ustanova još od davne 1980. godine. Uzevši u obzir atraktivnu lokaciju, restoran je stajao na usluzi gostima iz Užica, Čačka, Požege, Kraljeva, putnicima iz Crne Gore, ali je isto tako omiljen i u svom kraju negujući tradicionalne Šumadijske vrednosti.

 Kada govorimo o našem restoranu, ne možemo da se ne pohvalimo veoma bitnom istorijskom činjenicom, mi smo prvi restoran koji je na meniju imao zapečenu lepinju sa kajmakom, jajetom i kislemi mlekom. Ponosni na takvu istoriju, naš meni i dalje sadrži ponudu iste zapečene lepinje. Zato, osetite deo istorije i dođite na naš specijalitet.

Restoran Kačerac kod brata u svojoj ugostiteljskoj i turističkoj ponudi poseduje i sobe za izdavanje i prenoćište. Sobe su kompletno uređene. Sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV, mini bar, wireless internet. Nalazimo se na ibarskoj magistrali u Ljigu na 80 km od Beograda prema Čačku. Gosti mogu koristiti usluge restorana kao i teniskog terena po posebnim promotivnim cenama. Od ovoga leta gostima je na raspolaganju i novosagrađeni teniski teren izgrađen po najsavremenijim i najmodernijim standardima. Teniski teren je obasjan i reflektorima tako da se možete rekreirati i u večernjim časovima. Restoran Kačerac kod brata za najmlađe zaljubljenike u tenis organizuje i malu školu tenisa jer poseduje i svog ličnog trenera i službu koja održava teren.

 

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
Restoran
Igralište
U blizini
Reka
Verski objekat
Banja
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
10
Noćenje (Po osobi/po danu)

Lokacija

Nalazimo se na ibarskoj magistrali u Ljigu na 80 km od Beograda prema Čačku

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.231052, 20.256838

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Saratlić

Domaćinstvo Saratlić

14€/noćenje sa dor.

Ljig, Šutci

Smeštaj  Vesić

Smeštaj Vesić

10€/noćenje

Ljig, Lalinci

Rajacki vajat

Rajacki vajat

30€/apartman

Ljig, Slavkovica

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image