Kontakt sa vlasnikom

Kuća za odmor Smiljanić

Ljig, Slavkovica

Prenoćište
? soba
12 krevet(a)

Cena: 12€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Kuća za odmor Smiljanić nalazi se u selu Slavkovica, u centru varošice. Raspolaže sa 4 dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilima i terasom, i jedna porodična soba 2 2 sa zasebnim kupatilom i terasom. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak i trpezarija. Kuća poseduje centralno grejanje i SAT TV. Dvorište je uređeno. Gostima je na raspolaganju roštilj. Natkriveni parking za automobile obezbeđen. 

Selo Slavkovica se nalazi u podnožju planine Rajac (vrh 848 m). To je naselje poluzbijenog planinskog tipa u kome se nalaze škola, crkva, pošta, prodavnice i brojni ugostiteljski objekti. 

Na udaljenosti od 8 km nalazi se otvoren bazen u okviru Banje Ljig, a na 18 km nalazi se Banja Vrujci. 

U Slavkovici se nalazi crkva sv. Preobraženja sagrađena 1875. godine, u kojoj su ikone na drvetu rad dokmirske škole iz 1820. godine. U zaseoku Ikonić, na oko 2 km od centra sela nalazi se manastir posvećen Vavedenju Presvete Bogorodice, zadužbina kralja Milutina. U njemu su pronađeni sarkofazi despota Đurđa Brankovića i njegove žene Jerine. Ostavši u narodnom poimanju u ruševinama, ista se još uvek naziva Crkvina. Do zanimljivih ostataka ove crkve iz turističkog naselja na Rajcu se dolazi jednočasovnim pešačenjem. 

 

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
TA grejanje
Kuhinja
Restoran
Igralište
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Rajac
Reka
Slavkovačka reka
Verski objekat
Crkva
Istorijski lokalitet
Manastir Crkvina
Banja
Vrujci
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
12
Noćenje (po osobi)
15
Noćenje sa doručkom
Destinacije

Lokacija

95 km jugozapadno od Beograda, na putnom pravcu Beograd-Čačak Ibarskom magistralom. 8 km od Ljiga. Posle Ljiga skretanje desno na raskrsnici ka Slavkovici i Rajcu. Pratiti putokaz ka Slavkovici. Kuća se nalazi pre mosta sa desne strane ulice, preko puta škole.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Olivera Daničić

Olivera Daničić

8€/noćenje

Ljig, Slavkovica

Domaćinstvo Lomić

Domaćinstvo Lomić

5€/noćenje

Ljig, Belanovica

Rajacki vajat

Rajacki vajat

10€/noćenje

Ljig, Slavkovica

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image