REZERVIŠI

Kuća za odmor Smiljanić

Ljig, Slavkovica

Prenoćište
? soba
12 krevet(a)

Cena: 12€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Kuća za odmor Smiljanić nalazi se u selu Slavkovica, u centru varošice. Raspolaže sa 4 dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilima i terasom, i jedna porodična soba 2 2 sa zasebnim kupatilom i terasom. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak i trpezarija. Kuća poseduje centralno grejanje i SAT TV. Dvorište je uređeno. Gostima je na raspolaganju roštilj. Natkriveni parking za automobile obezbeđen. 

Selo Slavkovica se nalazi u podnožju planine Rajac (vrh 848 m). To je naselje poluzbijenog planinskog tipa u kome se nalaze škola, crkva, pošta, prodavnice i brojni ugostiteljski objekti. 

Na udaljenosti od 8 km nalazi se otvoren bazen u okviru Banje Ljig, a na 18 km nalazi se Banja Vrujci. 

U Slavkovici se nalazi crkva sv. Preobraženja sagrađena 1875. godine, u kojoj su ikone na drvetu rad dokmirske škole iz 1820. godine. U zaseoku Ikonić, na oko 2 km od centra sela nalazi se manastir posvećen Vavedenju Presvete Bogorodice, zadužbina kralja Milutina. U njemu su pronađeni sarkofazi despota Đurđa Brankovića i njegove žene Jerine. Ostavši u narodnom poimanju u ruševinama, ista se još uvek naziva Crkvina. Do zanimljivih ostataka ove crkve iz turističkog naselja na Rajcu se dolazi jednočasovnim pešačenjem. 

 

Opremljenost
TV
Centralno grejanje
TA grejanje
Kuhinja
Restoran
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Banja
Zatvoreni bazen
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Po osobi/po danu
12
Noćenje
15
Noćenje sa doručkom
Destinacije

Lokacija

95 km jugozapadno od Beograda, na putnom pravcu Beograd-Čačak Ibarskom magistralom. 8 km od Ljiga. Posle Ljiga skretanje desno na raskrsnici ka Slavkovici i Rajcu. Pratiti putokaz ka Slavkovici. Kuća se nalazi pre mosta sa desne strane ulice, preko puta škole.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Olivera Daničić

Olivera Daničić

8€/noćenje

Ljig, Slavkovica

Domaćinstvo Lomić

Domaćinstvo Lomić

5€/noćenje

Ljig, Belanovica

Rajacki vajat

Rajacki vajat

30€/apartman

Ljig, Slavkovica

Image Image Image Image Image