Milica Tomić

Topola, Kloka

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

U selu nas znaju kao Tomiće. A to selo je Kloka kod Topole u sred Šumadije. Mi smo poljoprivrednici, ali se bavimo i stočarstvom. Sve naše proizvode brzo prodamo nedeljom ujutru na pijaci, ali smo rešili da neke od njih ponudimo i putem interneta. Ako ste se uželeli kremastog kajmaka ili mlečnog sira javite se, jer svoje proizvode šaljemo i brzom poštom na vašu adresu.

I za kraj - tajna zašto nam se mušterije vraćaju. Naše krave slobodno pasu sočnu travu i mnoge lekovite biljke sa šumadijskih brda. Svaki dan i po ceo dan. Nisu u štali, zatvorene i bez sunca. Smatramo da je to jedini ispravan način. Da prirodu pustite u prirodu. Samo tako dobijate mlečne proizvode vrhunskog kvaliteta. Da poručite svoju količinu (ako ima), kliknite na dugme sa desne strane za naš telefon.

Lokacija

Nalazimo se u selu Kloka.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.18796, 20.72519

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Domaćinstvo Lukić

Domaćinstvo Lukić

8€/noćenje

Topola, Ovsište

Radmila Đorđević

Radmila Đorđević

6€/noćenje

Topola, Lipovac

Anina zimnica

Anina zimnica

0€/noćenje

Topola, Ovsište

Slađana Jevtić

Slađana Jevtić

0€/noćenje

Topola, Šume

Image Image Image Image Image Image Image