Moja zimnica

Blace, Blace

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Delo porodice Krstojevic koja živi i radi u Blacu, u čistoj i nezagađenoj sredini. Naše gazdinstvo se bavi proizvodnjom i preradom voća i povrća, uzgajanih na našem gazdinstvu i na teritoriji opštine Blace.Program ''Moja zimnica'' obuhvata mnoštvo proizvoda, slanih i slatkih, pravljenih po originalnoj i tradicionalnoj recepturi. Slani program zahteva dugu pripremu, ali taj dugotrajan proces omogućava da proizvodi ostanu sveži i ukusni tokom cele godine. Za slatki program koristi se isključivo celi i sveži plodovi voća, a ne pasirani. Svi proizvodi su domaćeg porekla, ručne izrade, primamljivog ukusa i pristupačni svima.

Destinacije

Lokacija

Blace

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Smeštaj Mitrović

Smeštaj Mitrović

5€/noćenje

Kuršumlija, Lukovska banja

Smeštaj Dunjić Prolom banja

Smeštaj Dunjić Prolom banja

4€/noćenje

Kuršumlija, Prolom banja

Etno selo naša avlija

Etno selo naša avlija

13€/noćenje

Blace, Blace

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image