Kontakt sa vlasnikom

Mujen lux apartmani Kopaonik

Raška, Kopaonik

Apartmani
? soba
140 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 44€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Apartmantski kompleks MujEn čine tri vile: MujEn Lux, MujEn Comfort, MujEn.

Apartmani raspolažu kapacitetom do maksimalno 250 osoba, raspoređenih u različitim tipovima smeštajnih jedinica koje mogu da ugoste od 2-6 osoba.

Vile su izgrađene u autentičnom planinskom stilu i opremljene po svetskim standardima koji pružaju svojim gostima jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Arhitektonski stil i opremljenost garantuje Vam odmor i komfort u pravom smislu te reči. Apartmani predstavljaju spoj tradicionalnog i novog doba, savremene arhitekture i planinskog ambijenta.

Svojim ambijentom apartmani su u potpunosti prilagođeni kako aktivnom tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se-kod nas ste na pravom mestu.

Wellness&Spa centar omogućava potpuno opuštanje, misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajuću muziku i primamljiv miris eteričnih ulja odaberite masažu koja će Vas opustiti i ulepšati Vam dan. U ugodnom orijentalnom ambijentu možete uz raznoliki izbor masaža poboljšati vitalnost celog tela. Opustite telo i okrepite svoje zdravlje u infracrvenoj i finskoj sauni, djakuziju, parnom kupatilo, zatvorenom bazenu ili na tepidarujumu sa pogledom na dolinu.

Idealan dan zaokružite prepuštanjem raznolikosti u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.

Lideri uspešnih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom znaju da su poslovni sastanci produktivniji u prijatnom ambijentu i zdravoj okolini. Apart hotel MujEn Lux na Kopaoniku, nudi prateću organizaciju konferencija, team building sastanaka, seminara i drugih uspešnih događaja.Učesnicima je na raspolaganju kompletno ompremljena konferencijska sala čiji kapaciteti mogu ugostiti do 100 učesnika.

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Restoran
Igralište
Sauna
Parno kupatilo
Đakuzi
Masaža
Parking
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Planina
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
39
apartmani
Cene
44
Noćenje (po osobi)
50
Noćenje sa doručkom
62
Polupansion
74
Pun pansion
44
Apartman
7
Ručak za grup. dnevne posete
Napomena
Cene variraju u odnosu na perod boravka, kao i u odnosu na tip apartmana.
Destinacije

Lokacija

Apartman se nalazi u Vikend naselju, Kopaonik.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.273816, 20.782453

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Vili Bianca

Vili Bianca

0€/apartman

Raška, Kopaonik

Apartman na Kopaoniku

Apartman na Kopaoniku

25€/apartman

Raška, Kopaonik

Apartmani na Gradackoj banji

Apartmani na Gradackoj banji

0€/apartman

Raška, Gradac

Vikendica za odmor

Vikendica za odmor

70€/apartman

Raška, Kopaonik

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image