Nada Nikolić

Ljig, Kozelj

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Med možete da volite ili ne volite. U svakom slučaju morate ga poštovati zbog dve stvari. Prva je što nigde više u prirodi ne možete naći tako zdrav i kompletan proizvod za naše zdravlje. A druga je način njegove proizvodnje. Da bi se dobila jedna tegla meda, potrebno je da 20.000 pčela vredno radi i prikuplja polen danima.

Ja sam Nada Nikolić iz sela Kozelj kod Ljiga. Posedujem 80 košnica na svom imanju. Ili u prevodu preko 2.5 miliona pčela o kojima se sa pažnjom brinem. Da biste dobili kvalitetan med, morate i sami biti kao pčela. A to znači na prvom mestu vredni i posvećeni. Pravi pčelar mora redovno da obilazi i hrani pčele, da vodi računa o njima i prati stanje u košnicama.

Posla je zaista puno, ali kad uzmete u ruku našu teglu meda, vidite tu zatnu boju i gustinu i kad otvorite teglu a zapljusne vas miris poljskog bilja ili bagrema, sve se isplati u jednom momentu. Znate da u ruci držite teglu zdravlja koje su vredne pčele napravile obilazeći šumadijske livade i šume. Sam med i ostale pčelinje proizvode šaljemo po naruđžbini brzom poštom, pa nas kontaktirajte za svaki dogovor.

Lokacija

Selo kozelj

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.217287, 20.361248

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Kuća za odmor Smiljanić

Kuća za odmor Smiljanić

12€/noćenje

Ljig, Slavkovica

Ljiljana Milovanović

Ljiljana Milovanović

0€/noćenje

Ljig, Kozelj

Image Image Image Image Image Image