Kontakt sa vlasnikom

Pansion Obradovic

Ivanjica, Katići

Seosko domaćinstvo
6 soba
40 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 25€/pun pansion

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Pansion Obradović, sa tradicijom dugom 30 godina, za ovu godinu nudi Vam ekskluzivan odmor pod sloganom Udahnite Mučanj.

Na raspolaganju Vam je luksuzni smeštaj prve kategorije, apartmanskog je tipa i sastoji se od 20 ležaja raspoređenih u 1/2 i 1/3 sobama prve kategorije sa kupatilom, TV-om, salom za ručavanje, centralnim grejanjem i malom bibliotekom za svoje goste, kao i vilom sa tri četvoro-krevetna apartmana površine od po 60 m2 u gustoj borovoj šumi, dva apartmana u brvnarama po 50 m2, potpuno opremljena sa kaminom.

Grejanje u pansionu Obradović je centralno (u zimskom periodu greje se 24 časa dnevno). Pansion OBRADOVIĆ je dobitnik TURISTIČKOG CVETA SRBIJE ZA NAJBOLjE SEOSKO DOMAĆINSTVO U 2005. godini.

Iznad Katića uzdiže se Mučanj, planina sa čijih visova od preko 1500 metara visine puca veličanstven pogled na sve strane. Na njegovom vrhu nalazi se Savina voda koja je izuzetno posećena tokom cele godine jer je u narodnom verovanju i predanju poznata kao vrlo lekovita. U podnožju Mučnja, na izvorištima reke Grabovice, nalazi se crkva Sv. Nikole, poznata kao Bela crkva, zadužbina despota Stefana Lazarevića, značajan arhitektonski spomenik čije freske prekrivaju sve unutrašnje zidne površine i značajne su kulturno-istorijske i umetničke vrednosti.

U samom mestu je izvorište Malog Rzava, a u blizini izvorišta reke Grabovice i Velikog Rzava. Reke su bogate potočnom pastrmkom, bistre i čiste, a njihovi tokovi i kanjoni odvešće vas u svet bajke. Cela okolina pokrivena je šumom i pravi su rezervat raznovrsne divljači, pa je lovstvo dobro razvijeno i organizovano. U blizini se nalazi i prihvatilište za srneću divljač na ograđenoj površini od desetak hektara.

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Otvoreni bazen
Restoran
Igralište
Sauna
Teretana
Đakuzi
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Mučanj, Golija
Reka
Grabovica, Veliki i Mali Rzav
Verski objekat
Bela crkva, zadužbina despota Stefana Lazarevića
Banja
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
1-krevetne
5
2-krevetne
4
3-krevetne
5
apartmani
Cene
14
Noćenje (po osobi)
18
Noćenje sa doručkom
25
Pun pansion
40
Apartman
Napomena
Noćenje bez hrane 12 eura (duže od dva noćenja), za decu do 5 godina starosti besplatno, za decu do 12 godina starosti 50 % popusta

Lokacija

Pansion Obradovic se nalazi na planini Mučanj u selu Katici kod Ivanjice .

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju Pansion Obradovic

 • Razgledanje okoline kabriloetom
  Posebna atrakcija je način obilaska okoline i planinskih visova u organizaciji PO. To je specijalni „vozić“ – atraktivno kabriolet vozilo sa 15 mesta koje je uvek na raspolaganju gostima.
 • Seoske aktivnosti
  Branje malina, plastenje sena, branje pecuraka...
 • Izlet na Uvac
  Voznja katamaranom meandrima Uvca.
 • Obilazak manastira
  Manastiri
 • Voznja bicikli
  .

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Vila Angelina

Vila Angelina

14€/noćenje sa dor.

Ivanjica, Kušići

Oaza mira i tišine

Oaza mira i tišine

0€/apartman

Ivanjica, Katići

Vila Logos

Vila Logos

0€/apartman

Ivanjica, Katići

Golijski Dar

Golijski Dar

19€/polupansion

Ivanjica, Dajići

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image