Kontakt sa vlasnikom

Salaš Capriolo

Bačka Topola, Bačka Topola

Sobe
? soba
? krevet(a)

Cena: 0€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Nedaleko od Bačke Topole nalazi se lovački dom i restoran. Ovo mesto pruža uslove za odmor i rekreaciju. Možete šetati oko veštačkog jezera koje je poribljeno egzotičnim ribama, uživati u obilasku mini zoo-vrta šetati kroz vrt sa stogodišnjim dudom koji mnogim posetiocima služi za relaksaciju i okrepljivanje uz domaću dudovaču. Ovaj salašarski ambijent vam pruža i odmor u moderno opremljenim sobama u kojima se nalaze saune, internet konekcija, kablovski TV, kupatilo sa tuš kabinom. U samom objektu dominira drvo i restoran koji može da ugosti 150 osoba je pažljivo rađen kako bi njegova tekstura ostala sačuvana. 

Ljubazno osoblje može vam preporučiti kao specijalitet kuće topoljski srneći paprikaš koji se kuva na tihoj vatri i kom se dodaje džem od pomorandži. Tradicionalna vojvođanska jela se spremaju u zemljanim pećima. Salaš Capriolo može da vam ponudi na svom meniu pizze koje se kao i sva ostala hrana služe na prirodnim drvenim pladnjevima. Uz ove razne specijalitete piju se «barack palinka», kao i crna vina iz Eger varoši ili iz Čo.

Opremljenost
Internet
Domaće životinje
Restoran
Igralište
U blizini
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Usluga samo na upit
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 45.797746, 19.655077

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Stara Moravica

Stara Moravica

45€/apartman

Bačka Topola, Stara Moravica

Vila Boska Palic

Vila Boska Palic

15€/noćenje

Subotica, Palić

Rokin salaš

Rokin salaš

0€/noćenje

Subotica, Hajdukovo

Salaš Ruža Majur

Salaš Ruža Majur

0€/noćenje

Subotica, Bački vinogradi

Image Image Image Image