Kontakt sa vlasnikom

Seosko domaćinstvo „GABAR” - Stara planina

Knjaževac, Ćuštica

Seosko domaćinstvo
2 soba
7 krevet(a)

Cena: 8€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Za nastavak punom parom lek je vikend-pauza daleko od grada, vreve, sirene, smoga i dnevnih vesti. Pauza usred ničega, u selu ili netaknutoj prirodi, kraj neke vode.Pošto je modernom čoveku teško da nađe doslovno taj čistac i izoluje svoje biće, da se sjedini sa prirodom i oslušne kako mu srce kuca, možda je ovo rešenje- seosko domaćinstvo Gabar.

Seosko domaćinstvo Gabar nalazi se u selo Ćuštica gde su ga Daliborka i Goran Jovanović osnovali pre godinu dana. Selo je na 40.km od Knjaževca, 75.km od Niša, 140,km od Sofije,  na 693m nadmorske visine, tačno na onom mestu odakle se pogled pruža na obronke Stare planine.

Seosko domaćinstvo je u fazi razvoja i raste polako. Objekat može da primi 8 gostiju na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom.

Bežeći od automatizovane svakodnevice domaćini teže da stvore oazu u kojoj će svaki putnik namernik naći svoje mesto za relaksaciju. I da tamo nema intereneta, a i telefon Vam nije neophodan.

Sačekaće Vas topli osmeh i dobrodošlica domaćina koji će vam otkriti šta se sve krije u izobilju i vrlo brzo ćete se osećati kao kod svoje kuće .

Osim što odiše mirom, kuća ima  dve spavaće sobe sa po tri ležaja, dnevnu sobu sa kaučom na razvlačenje, kuhinjom, kupatilom, mini barom, terasom, parkingom, velikim dvorištem.

Centar Stare planine udaljen je 30km gde se nalazi i samo skijalište kao i I gondola u Srbiji. Kada zakoračite na Staru planinu nećete videti ni beton, ni ni elektronsku bravu, ništa sivo.

Atrakcije i mesta u okolini objekta: Stara Planina 30km; Vodopad Bigar 19km; Midžor 64km; Knjaževac 40km; Niš 80km, Niška Banja 69km, Zavojsko jezero 57km, Pirot 50km, Sokobanja 77km, Sofija-Bugarska 138km, Auto put E-75 80km.

Opremljenost
TV
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Stara Planina
Reka
Nišava, Timok
Jezero
Vlasinsko jezero
Banja
Sokobanja
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
2
2-krevetne
Cene
8
Noćenje (po osobi)
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.352472078397, 22.527464209478

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartman Pustolov - Stara Planina

Apartman Pustolov - Stara Planina

50€/apartman

Knjaževac, Crni Vrh

Vila Mika

Vila Mika

10€/noćenje

Knjaževac, Crni Vrh

Vila Babin Zub

Vila Babin Zub

0€/noćenje

Knjaževac, Balta Berilovo

Etno selo Stara planina

Etno selo Stara planina

13€/noćenje sa dor.

Knjaževac, Kalna

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image