Kontakt sa vlasnikom

Šumska kuća Atina

Alibunar, Deliblatska peščara

Vikendica
3 soba
4 krevet(a)

Cena: 35€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Sumska kuca Atina se iznajmljuje svake godine od 25. aprila do 31. oktobra, i to:


  1. Cela kuca je 35 eura dnevno, minimalno je 2 nocenja.
  2. Iznajmljivanje sobe u potkrovlju sa bračnim krevetom za 2 osobe, korišćenjem kupatila, kuhinje i svih pratećih sadržaja objekta, iznosi ukuno 25 eura za 2 osobe sa doruckom (podrazumeva prisustvo vlasnika).


Kuća za odmor "Atina" nalazi se u najlepšem delu Deliblatske peščare, udaljena od seoskog puta 100 m svojim prilaznim putem. Prednost je što ispred placa ne prolaze automobili, tako da je vazduh besprekorno čist. Ova vikendica je unikatnog enterijera, koji obezbedjuje prijatan odmor i uživanje u prirodi. Idealna je odmor na domak Beograda i otklanjanja svakodnevnog gradskog stresa. Guste šume četinara i bagrema, utiču da ceo ovaj mikro klimatski prostor ima klimu najsličniju Zlatiboru (naučna istraživanja sastava vazduha). Možete roštiljati, praviti kotlić i pripremati hranu po vašoj želji. Koristimo isključivo bukovo drvo.

Ljubitelji prirode, dugih i laganih šetnji, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja mnogobrojnih ptica i cvetnih vrsta, sportisti, roditelji sa malom decom, kao i svi drugi željni prirode i čistog vazduha, ovde ćete pronaći izvor pozitivne energije potrebne za život u gradu. Šumska kuća Atina, nudi kompletnu standardizovanu uslugu bezbrižnog boravka, sa svim potrebnim sadržajima.

Poseduje 13,5 ari ogradjenog placa sa borovom šumicom i četinarima u dvorištu. Sadrži 3 fizički odvojena apartmana koji obezbedjuju smeštaj za maksimalno 6 osoba. Posteljina i escajg sa posudama za spremanje hrane su obezbedjeni. Veliki frižider omogućava čuvanje hrane a postoji i mašina za pranje veša. Kućni ljubimci i pušenje unutar kuće, nisu dozvoljeni.

U blizini se nalazi, okružen šumom četinara, veliki otvoreni bazen sa termalnom vodom. Mnogobrojne biciklističke i staze za šetače, škola jahanja gde i najmladji mogu uzimati časove. Od Beograda smo udaljeni samo 57 km.

Ponesite hranu, piće i pribor za ličnu higijenu, sve ostalo mi imamo, osetite svim čulima lepotu prirode, bogatu floru i faunu u "tišini koja se čuje" i pamti zauvek.

Dobro nam došli !

Opremljenost
Internet
TV
TA grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
3
2-krevetne
Cene
35
Najam objekta
Napomena
35 eura dnevno, minimum 2 nocenja

Lokacija

Od centra Devojačkog Bunara (restoran Plava Dama) desno prema školi jahanja a posle ergele konja, prvo skretanje desno, na 400 metara sa leve strane. Pozvati vlasnika na 065/238 1010 radi pomoći.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.9971717, 20.9407499

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju Šumska kuća Atina

  • Raznovrsni načini pripreme hrane za ljubitelje dobrog ukusa
    Na raspolaganju je roštilj, kotlić, kominovani šporet na struju i plin, električni pekač

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartmani Popović

Apartmani Popović

30€/noćenje

Bela Crkva, Belocrkvanska jezera

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

30€/apartman

Alibunar, Deliblatska peščara

Najam kuće Ivanovo

Najam kuće Ivanovo

12€/najam objekta

Pančevo, Pančevo

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image