REZERVIŠI

Šumska kuća Atina

Alibunar, Deliblatska peščara

Seosko domaćinstvo
3 soba
4 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 30€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Kuća za odmor "Atina", raspoloživa je za izdavanje svake godine, počev od 01. maja do 01. oktobra, na sledeći način:


Izdavanje cele kuće za 2 - 6 noćenja je ukupno 15 eura po danu

Izdavanje cele kuće za 6 i vise noćenja je ukupno 10 eura po danu

Dnevno izdavanje je 30 eura


Ukoliko pozivate svoje goste, pravite veselja ili žurke, moguće je preko dana ugostiti i do 20 osoba, bez dodatne nadoknade.

Za dodatni broj vaših gostiju sa prenoćištem, dozvoljeno je postavljanje sopstvenih šatora za kampovanje u dvorištu kuće što se doplaćuje 5 eura po šatoru.


Kuća "Atina" se nalazi se u najlepšem delu Deliblatske Peščare, udaljena od seoskog puta 100 m svojim prilaznim putem. Prednost je što ispred placa ne prolaze automobili, tako da je vazduh besprekorno čist. Ova vikendica je unikatnog enterijera, obezbedjuje prijatan odmor i uživanje u prirodi. Idealna je za restartovanje vašeg svakodnevnog gradskog stresa. Nemojte se iznenaditi ako vam se u početku bude mnogo spavalo, jer je to posledica velike koncentracije kiseonika. Guste šume četinara i bagrema, utiču da ceo ovaj mikro klimatski prostor ima klimu najsličniju Zlatiboru (naučna istraživanja sastava vazduha).


Ljubitelji prirode, dugih i laganih šetnji, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja mnogobrojnih ptica i cvetnih vrsta, sportisti, roditelji sa malom decom, kao i svi drugi željni prirode i čistog vazduha, ovde će pronaći izvor pozitivne energije za dane koje će posle provoditi u urbanim sredinama.


Vikendica - šumska kuća Atina, nudi kompletnu uslugu bezbrižnog boravka u njoj sa svim potrebnim sadržajima. Poseduje 13,5 ari ogradjenog placa sa borovom šumicom i četinarima u dvorištu, stabla voća, vodu, struju, WI-FI, TV, kupatilo sa tuš kabinom, dnevna soba sa simpo garniturom, kuhinjica, predsoblje, galerija za spavanje sa bračnim ležajem, terasa ispred kuće sa suncobranom i baštenskom garniturom. Vikendica ima 3 fizički zasebna prostora. U dnevnom boravku prostrana galerija za spavanje sa bračnim ležajem, druga soba sadrži dva odvojena kreveta za po jednu osobu, fotelju stočić i TV i treća soba je u potkrovlju sa bračnim ležajem. Kapacitet prenoćišta je za ukupno do 6 osoba a ukoliko pozivate svoje goste, pravite veselja ili žurke, moguće je preko dana ugostiti i do 20 osoba. Posteljina i escejg sa posudama za spremanje hrane su obezbedjeni. Ima dosta ugradnih plakara za odlaganje garderobe. Veliki i mali frižider vam garantuje da se oprskrbite namernicama za nekoliko nedelja. Postoji mogućnost korišćenja i mašine za veš ukoliko se boravi duže od 5 dana. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadzor. Moto šumske kuće "Atina" je "Dobrodošli svojoj kući u prirodi", jer sve što je naše biće i vaše za vreme boravka.


U blizini se nalazi veliki otvoreni bazen sa termalnom vodom oko 28 stepeni celzijusa, koji održava Turistička organizacija Alibunar a okružen je borovom šumom i prirodnim hladom. Poseduje brzu hranu i piće, tuševe i ležaljke. Cena karata je veoma povoljna za svakodnevno korišćenje bazena. Mnogobrojne biciklističke i staze za šetače, čine posebno zadovoljstvo u druženju sa prirodom. U blizini je i škola jahanja gde i najmladji mogu uzimati časove. Od Beograda smo udaljeni samo 57 km, od Banatskog Karlovca i Vladimirovca 7 km, gde imate na raspolaganju pekare 0-24 sata, privatne mesare, super markete, kafiće, bankomate, apoteke, odlične pijace i dr. Preporučujemo iznajmljivanje cele kuće na period duži od 5 dana, koja je raspoloživa za 6 osoba (2 bračna kreveta i 2 singl kreveta).

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
TA grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
3
2-krevetne
1
apartmani
Cene
Po osobi/po danu
30
Apartman
Napomena
Plaćanje u dinarima i u evrima, moguće plaćanje i na račun fizičkog lica zakupodavca.

Lokacija

Od centra Devojačkog Bunara (restoran Plava Dama) desno prema školi jahanja a posle ergele prva ulica desno (ulica Borova) na 300 metara sa leve strane. Pozvati vlasnika na 065/238 1010 radi pomoći.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.99617, 20.941746

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju Šumska kuća Atina

  • Priprema gurmanluka - roštiljanje i kotlićarenje
    Postoje uslovi za roštiljanje i kotlić - priprema hrane za ljubitelje dobrog ukusa

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartmani Popović

Apartmani Popović

30€/noćenje

Bela Crkva, Belocrkvanska jezera

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

30€/apartman

Alibunar, Deliblatska peščara

Najam kuće Ivanovo

Najam kuće Ivanovo

12€/apartman

Pančevo, Pančevo

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image