Kontakt sa vlasnikom

Šumska kuća Atina

Alibunar, Deliblatska peščara

Vikendica
3 soba
4 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 40€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Izdavanje cele kuće "Atina", moguće je svake godine od aprila do septembra, na sledeći način:


  1. Dnevno izdavanje cele kuće je 40 eura po danu, minimum 3 nocenja.
  2. Dnevno izdavanje sobe u potkrovlju sa bračnim ležajem za 2 osobe, upotrebom kupatila, kuhinje i svih pratećih sadržaja je ukupno 30 eura sa doruckom (podrazumeva prisustvo vlasnika).


Kuća "Atina" se nalazi se u najlepšem delu Deliblatske Peščare - specijalni rezevat prirode Devojački Bunar. Prednost je što ispred placa ne prolaze automobili, tako da je vazduh besprekorno čist. Ova vikendica je unikatnog enterijera, obezbedjuje prijatan odmor i uživanje u prirodi. Idealna je za restartovanje vašeg svakodnevnog gradskog stresa. Nemojte se iznenaditi ako vam se u početku bude mnogo spavalo, jer je to posledica velike koncentracije kiseonika. Guste šume četinara i bagrema, utiču da ceo ovaj mikro klimatski prostor ima klimu najsličniju Zlatiboru (naučna istraživanja sastava vazduha). Ljubitelji prirode, dugih i laganih šetnji, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja mnogobrojnih ptica i cvetnih vrsta, sportisti, roditelji sa malom decom, kao i svi drugi željni prirode i čistog vazduha, ovde će pronaći izvor pozitivne energije za dane koje će posle provoditi u urbanim sredinama.

Vikendica - šumska kuća Atina, nudi kompletnu uslugu bezbrižnog boravka u njoj sa svim potrebnim sadržajima. Poseduje 13,5 ari ogradjenog placa sa borovom šumicom i četinarima u dvorištu, stabla voća, vodu, struju, WI-FI, TV, kupatilo sa tuš kabinom, dnevna soba sa simpo garniturom, kuhinjica, predsoblje, galerija za spavanje sa bračnim ležajem, terasa ispred kuće sa suncobranom i baštenskom garniturom. Vikendica ima 3 fizički zasebna prostora. U dnevnom boravku prostrana galerija za spavanje sa bračnim ležajem, druga soba sadrži dva odvojena kreveta za po jednu osobu, fotelju stočić i TV i treća soba je u potkrovlju sa bračnim ležajem. Kapacitet prenoćišta je za ukupno do 6 osoba a ukoliko pozivate svoje goste, pravite veselja ili žurke, moguće je preko dana ugostiti i do 20 osoba. Posteljina i escejg sa posudama za spremanje hrane su obezbedjeni. Ima dosta ugradnih plakara za odlaganje garderobe. Veliki i mali frižider vam garantuje da se oprskrbite namernicama za nekoliko nedelja. Postoji mogućnost korišćenja i mašine za veš ukoliko se boravi duže od 5 dana. Kućni ljubimci mogu boraviti samo na placu ali ulazak u kuću nije dozvoljen. Moto šumske kuće "Atina" je "Dobrodošli svojoj kući u prirodi".

U blizini se nalazi veliki otvoreni bazen sa termalnom vodom oko 28 stepeni celzijusa, koji održava Turistička organizacija Alibunar a okružen je borovom šumom i prirodnim hladom. Poseduje brzu hranu i piće, tuševe i ležaljke. Cena karata je veoma povoljna za svakodnevno korišćenje bazena. Mnogobrojne biciklističke i staze za šetače, čine posebno zadovoljstvo u druženju sa prirodom. U blizini je i škola jahanja gde i najmladji mogu uzimati časove. Od Beograda smo udaljeni samo 57 km, od Banatskog Karlovca i Vladimirovca 7 km, gde imate na raspolaganju pekare 0-24 sata, privatne mesare, super markete, kafiće, bankomate, apoteke, odlične pijace i dr. Preporučujemo iznajmljivanje cele kuće na period duži od 5 dana (2 bračna kreveta i 2 singl kreveta).

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
TA grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
3
2-krevetne
Cene
40
Najam objekta
Napomena
40 eura dnevno, minimum 3 nocenja

Lokacija

Od centra Devojačkog Bunara (restoran Plava Dama) desno prema školi jahanja a posle ergele konja, prvo skretanje desno, na 400 metara sa leve strane. Pozvati vlasnika na 065/238 1010 radi pomoći.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.9971717, 20.9407499

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju Šumska kuća Atina

  • Raznovrsni načini pripreme hrane za ljubitelje dobrog ukusa
    Na raspolaganju je roštilj, kotlić, kominovani šporet na struju i plin, električni pekač

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartmani Popović

Apartmani Popović

30€/noćenje

Bela Crkva, Belocrkvanska jezera

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

30€/apartman

Alibunar, Deliblatska peščara

Najam kuće Ivanovo

Najam kuće Ivanovo

12€/najam objekta

Pančevo, Pančevo

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image