Kontakt sa vlasnikom

Eko-etno selo Koštunići

Gornji Milanovac, Koštunići

Seosko domaćinstvo
? soba
77 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 21€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Eko selo Koštunići, u svom sastavu ima predivno jezero, restorane, apartmane, vajate i čardake, naselje kaca gde gosti mogu da dodju da se odmore i da uživaju u prirodi koja je čista i netaknuta. U ponudi kompleksa su i termomasažni kreveti, obeležene planinarske staze, organizovani izleti za grupne posete, teniski teren, fudbalski teren, teren za odbojku na pesku, fabrika zdrave hrane Grab.

Etno restoran je jedinstven po autentičnom ambijentu enterijera – toplota drveta i mnoštvo detalja čine ga izuzetnim a tradicionalno prepoznatljivim. Uživaćete u starim jelima srpske kuhinje, poput kupusa iz zemljanog lonca, proje, gibanice, kačamak. Tu su litrići, čokanjčići, čuture, zemljani čančići za kiselo mleko – ambijent koji ima ukus i miris minulih vremena.

Smeštaj gostiju obezbeđen je u seoskim vajatima, živopisnim drvenim kućicama, apartmanskog tipa koje imaju podno grejanje i luksuzno kupatilo, kao i TV. Domaćin će vas dočekati s ponudom potpuno biološke hrane u domaćoj proizvodnji – rakija šljivovica, prirodni sokovi , pekmez, slatko, med, sir i kajmak. Plemenito drvo spolja i unutra. Velika gostinska soba sa stolovima za sedenje i divanjenje, drvene klupe prekrivene tkanicama, drvene police na zidovima sa posuđem od keramike. Sve u vajatu miriše na dom, pravi dom. Toplo je i ušuškano, neveliko a udobno, intimno za osamu i dovoljno otvoreno za druženje.

Etno selo krase i 10 neobičnih, dvokrevetnih okruglih soba nastalih od kaca koje su se nekada upotrebljavale za voće. Svaka “kaca” poseduje TV i sopstveno, potpuno opremljeno kupatilo. Naselje se nalazi pored jezera i oivičeno je mirisnom šumom.

Dobrodošli.

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
Domaće životinje
Kuhinja
Restoran
Igralište
Parking
Peškiri
Etno restoran
Organizacija događaja
U blizini
Planina
Suvobor
Reka
Čemernica
Jezero
na reci Čemernici
Verski objekat
Crkva Svete Petke, Koštunići
Istorijski lokalitet
Ravna Gora, Takovo, Pranjani
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
21
apartmani
Cene
21
Noćenje (po osobi)
Napomena
Cena noćenja po osobi. Minimalna cena dvokrevetne smeštajne jedinice je EUR42.
Destinacije

Lokacija

Ukoliko putujete iz Beograda Ibarskom magistralom, najbrži put vam je preko Rajca. Ukoliko putujete iz Beograda Ibarskom magistralom, najbolji put vam je preko Gornjeg Milanovca i Takova. Iz Gornjeg Milanovca pratite put za Takovo, i tim putem vozite sve do Brezne i posle 3km skrenite desno. Taj put vas vodi direktno u Koštuniće. Iz Čačka pratite put za Pranjane i posle toga Leušiće, i nakon 3km skrenite levo. Taj put vas vodi direktno u Koštuniće.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.049737, 20.196993

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju Eko-etno selo Koštunići

  • Sportske aktivnosti
    Posedujemo dva sportska terena, izgrađena po najsavremenijim standardima od kojih jedan teniski, sa plastičnom podlogom, ispunjava sve profesionalne kriterijume.
  • Biciklizam
    Ljubitelji biciklizma mogu da uživaju u vožnji po uređenim stazama i terenima blagih obronaka u okolini Koštunića. Uživaćete u mirisu livada ili branju lekovitih biljaka.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Vesković

Domaćinstvo Vesković

8€/noćenje

Gornji Milanovac, Koštunići

Domaćinstvo Stojke Obradović

Domaćinstvo Stojke Obradović

5€/noćenje

Gornji Milanovac, Koštunići

Domaćinstvo Bose Damljanović

Domaćinstvo Bose Damljanović

6€/noćenje

Gornji Milanovac, Koštunići

Seosko domaćinstvo Pantelić

Seosko domaćinstvo Pantelić

15€/noćenje sa dor.

Gornji Milanovac, Drenova

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image