Kontakt sa vlasnikom

Veliki Grabovski

Lučani, Guča

Seosko domaćinstvo
? soba
15 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 30€/noćenje sa dor.

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Veliki Grabovski se nalazi u blizini Guče (7 km), u selu Grab. Mesto koje odiše netaknutom prirodom, svežim okrepljujućim vazduhom i očuvanom tradicijom srpskog sela. Etno domaćinstvo se nalazi na porodičnom posedu u šumi planine Jelice, na 600m nadmorske visine i sa veličanstvenim pogledom na Guču i čitav kraj bogat zelenilom šume i lepotom planinskih vrhova. Ukratko - pogled od milion dolara! U centralnom delu naselja je etno kafana opremljena drvenim stolovima i ukrašena starim predmetima i poljoprivrednim alatkama, koje su koristili naši preci. U ovom delu je roštilj i mesto za pripremu hrane na krompira na tradicionalni način - sač.

Smeštaj je organizovan u 4 kućicesrpska vajata sa ležajevima pokrivenim tradicionalnim ćilimima, koji mirišu na bosiljak i drugo okolno lekovito bilje, kojem obiluje planina Jelica, stolicom, stolom i furunom, koja se koristi tokom zima. Sadrže i udoban prostor za sedenje, posteljinu i peškire. Poseban doživljaj predstavljaju kupatila koja se sastoje od tuševa u kojima se gosti kupaju u drvenim buradima! Ovde se pripremaju isključivo srpski tradicionalni i pomalo zaboravljeni specijaliteti: proja, kačamak, sir, kajmak, popara, kajgana sa koprivom, gibanica sa sirom ili zeljem, slanina, pršuta, pasulj, sarmice, raznovrsne sveze salate, svadbarski kupus…

Svim gostima su na raspolaganju hidromasažna kada, perionica veša i prodajni automat. U pansionu se mogu iznajmiti bicikli.

Ovo tradicionalno naselje je prava oaza mira, tišine, čistog vazduha, spokoja i prijatnih trenutaka, te je, zahvaljujuci blizini Guče, izuzetno pogodno za smeštaj tokom čuvanog Sabora trubača, kao i u drugim terminima. Kapacitet celog kompleksa je za 20 osoba.

Opremljenost
Kućni ljubimci
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Restoran
Đakuzi
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Jelica
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
4
apartmani
Cene
30
Noćenje sa doručkom
Destinacije

Lokacija

U selu Grab, na 7 km od Guče

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.83605, 20.286437

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Rudnik Zvezda

Rudnik Zvezda

25€/apartman

Gornji Milanovac, Rudnik

Oaza mira i tišine

Oaza mira i tišine

0€/apartman

Ivanjica, Katići

Brvnare Jelički biseri Guča

Brvnare Jelički biseri Guča

0€/noćenje

Lučani, Guča

Apartmani Guča

Apartmani Guča

0€/noćenje

Lučani, Guča

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image