Kontakt sa vlasnikom

Vila Kikovi

Gornji Milanovac, Dragolj

Vikendica
? soba
6 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 0€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Planinska kuća „Vila Kikovi“ se nalazi na nadmorskoj visini od oko 400m na obroncima planine Rudnik u selu Dragolj u blizini varošice Belanovica. U potpunoj je privatnosti, udaljena 300 metara od asfaltnog puta i pogodna je za boravak i odmor kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

Veličina kuće je 75 kvadrata sa 65 ari placa. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, sobe i kupatila u gornjem delu i prostorije sa kuhinjom i kupatilom u donjem delu. Može se smestiti 6 osoba, a na raspolaganju su 2 kauča i veliki francuski ležaj. Ispred kuće je velika terasa na dva nivoa sa stolovima i klupama, kao i dva roštilja. Kuća je kompletno opremljena. Poseduje satelitski pogram i internet, muzički uređaji, mini bar i sl. 

Za spremanje hrane na raspolaganju su 2 roštilja, zemljani lonci, kotlić i ostalo potrebno posuđe. Snabdevanje namirnicama je moguće u Belanovici gde posluju nekoliko dobro snadbevenih prodavnica, pekara i mesara. Moguće je naručiti od meštana, ili samostalno pripremiti, praseće pečenje.

Cena iznajmljivanja kuće je 50e do danu. Ako iznajmljujete vikendicu na 7 dana cena za prva dva dana je 100 eura a za narednih 5 dana 20 eura po danu. Tako da je cena za 7 dana 200 eura. 

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Zatvoreni bazen
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Usluga samo na upit

Lokacija

Iz Beograda 75 km Ibarskom magistralom prema Čačku do skretanja za Dudovicu. Iz Dudovice se ide oko 12 km putem za Belanovicu, preko Barzilovice i Brajkovca. Iz centra naselja Belanovica putem desno

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.13201, 20.25616

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Zoranov vajat

Zoranov vajat

20€/apartman

Gornji Milanovac, Rajac

Rajski konaci

Rajski konaci

20€/noćenje sa dor.

Gornji Milanovac, Leušići

Galetovo sokače

Galetovo sokače

15€/pun pansion

Gornji Milanovac, Brđani

Image Image Image Image Image Image Image Image Image