Kontakt sa vlasnikom

Vila Maja Rudno

Kraljevo, Rudno, Golija

Vikendica
? soba
5 krevet(a)

Cena: 40€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Vikendica Vila Maja se nalazi na obroncima planine Golija u mestu Rudno, na 1100m nadmorske visine Rudno predstavlja pravu vazdušnu banju. Ponosno nosi epitet mesta sa najvise sunčanih dana u našoj zemlji na godišnjem nivou.

Brvnara Vila Maja napravljena je isključivo od prirodnih materijala, od drvenih poluoblica, obložena je kamenom i kao takva je deo ideje o borbi za ekologiju i zdrave stilove života. Sa terase koja pruza veliki ugođaj i odmor pruža se pogled na Kopaonik i Pančićev vrh.

Brvnara Vila Maja pored divnog izgleda, poseduje sve udobnosti i visok konfor koji su neophodni za udoban odmor. Kuhinja sa pratećom opremom, veliki sto za ručavanje, dnevnu sobu na prizemlju (ugaona garnitura i trosed na razvlačenje, fotelja) koja je opremljena sa TV-om. Na spratu se nalazi soba sa francuskim ležajem i balkon sa predivnim svetlarnikom i pogledom sa ugaonom garniturom na razvlačenje i jednim krevetom za jednu osobu. U vikendicu maksimalno staje 9 osoba.

Zatvoren bazen, otvoren bazen, saunu, parno kupatilo, neparno kupatilo, teretanu, djakuzi, slana sobu, bilijar i stoni tenis takodje nemamo ali zato nudimo predivan prostor za odmor i uživanje.

Vikendica poseduje i internet.

Svi ste dobrodošli, očekujemo Vas!

Opremljenost
Internet
TV
TA grejanje
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Golija
Reka
Verski objekat
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
40
Najam objekta
Napomena
Cena najma objekta za 2 osobe, a cena raste sa povećanjem broja osoba. Za 4 osobe, cena je 110e. Objekat izdajemo za minimum 2 noćenja.
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.41241, 20.488012

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

VILA SELENA  - Apartmani na Rudnu

VILA SELENA - Apartmani na Rudnu

35€/apartman

Kraljevo, Rudno, Golija

Domaćinstvo Šekler

Domaćinstvo Šekler

6€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Vila Milena

Vila Milena

0€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Vikendica Danica

Vikendica Danica

0€/noćenje

Kraljevo, Brezova

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image