REZERVIŠI

Vila Selena

Kraljevo, Rudno, Golija

Brvnare i vajati
? soba
10 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 33€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

**ZA NOVU GODINU JE OSTALA JOŠE JEDNA BRVNARA KAPACITETA 4-5 LJUDI**

**CENA NAJMA JE 50 EVRA ZA NOĆ, MINIMUM 4 NOĆENJA**

Volite li bajke? Sećate li se kada ste ih kao mali čitali i zamišljali scene preko sedam brda i sedam mora, doline, rečice i vodopade i ljupke drvene kućice u koje biste rado zavirili? I sećate li se koliko puta ste poželeli da stvarno nađete u sred takve scene

E pa konačno vam pružamo tu prilku. Zatalasani brežuljci Golije, mirisne borove šume i drvene brvnare vile Selena su pravi početak iz bajke. Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili i koji nam se iznova vraćaju.

Prvo ono najvažnije. Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu. Ne znamo da li znate ali, ovde se susreću vazdušne struje Mediterana i plalnske Srbije, pa se u vazduhu meša mirisi mora i stoletnih četinara. Nešto što možete osetiti samo ovde. Zato je naše selo Rudno, čuvena vazdušna banja koja će biti prava blagodet za vaša pluća.

Kao drugo mi smo mesto sa najviše sunčanih dana u Srbiji, a sama Golija planina sa najviše senga. Zato kod nas možete uživati u šetnjama po idiličnim zimskim predelima, ali bez jakih mrazeva, nego sa blagim suncem na licu. 

Golija je i prirodni rezervat biosfere. I tu titulu ne nosi tek tako. Tome u prilog govori i čeinjenica da se u našoj blizini nalazi čak 30 izvora bistre pijaće vode. Tu su i brojni potoci koji su toliko čista da u njima žive pastrmke i rečni rakovi koji su indikatori vode najvišeg kvaliteta.

A kućice koje vidite na slikama su naše brvnare. Izgrađene su u celosti od drveta pa ćete u njima osetiti onu pravu, toplu, planinsku atmosferu. Kad tome pridodate nadaleko čuvene specijalitete ovog kraja: domaću pršutu, rudnjački kajmak i sir, pite od heljde, vruć hleb iz naše furune, rudnjanski krompir i jagnjetinu i mnoge druge špecije od kojih vam već sad ide voda na usta, utisak postaje potpun.

I naravno, kakva bi to bajka bila a da u njoj nema kraljeva, kraljica, prinčeva i princeza. Za to se pobrinula slavna loza Nemanjića koja je ovde ostavila veliki trag. Pre svega sa dva bisera srpske arhitketure i prosvetitetljstva - manastira Studenice i Gradca koji stameno stoje na ovom mestu već 700 godina čuvajući same početke srpske države.

E zbog svega toga je ovo mesto naša bajka. Ali ona na javi. Ona u koju vas pozivamo, da uživate zajedno sa nama u svemu što nam je priroda bezrezervno podarila. Vila Selena i mi, njeni topli domaćini, vas čekamo a vama ostaje da nas kontaktirajte putem forme ispod.

 

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
TA grejanje
Loži se u sobi
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
1
višekrevetne
2
apartmani
Cene
Po osobi/po danu
33
Apartman
Napomena
Najam cele brvnare kapaciteta za 5-6 osoba je 4000 din.
Destinacije

Lokacija

Nedaleko od manastira Studenice i manastira Gradac. 30 km od Raške 90 km od Kraljeva

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.415538, 20.481954

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Šekler

Domaćinstvo Šekler

6€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Brvnara Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo

0€/noćenje

Kraljevo, Rudno

Vila Milena

Vila Milena

0€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Vila Maja Rudno

Vila Maja Rudno

0€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image