Kontakt sa vlasnikom

VILA SELENA - Apartmani na Rudnu

Kraljevo, Rudno, Golija

Seosko domaćinstvo
? soba
17 krevet(a)

Cena: 35€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Волите ли бајке? Да ли сте се нашли кад сте их калили, читали и замишљали сцену преко седа брда и седа мора, долине, тражаја и водопада и најређе дрвене куне у којоју је био радо завирили? Ће сета Ли Колико се поздравити да ће се се надали наемо у средњем сцени

Е па коначно сте пржули ту прилку. Заталасни брежуци Голице, мирне борбе шуме и дрвене брвнаре виле Селена је исправљена читања из бајке . Барем такво друштво наших гостију (саја пријати) који су нас посетили и кои смо се изнова уратили.

Прво оно најважније. Саградили смо их на медведном месту. Не знате да ли ћете видети све све овце које су подређене вазунешном раду Медадеадерада и Планчарска Србија могу пастирати да постигнете мунулу моралну и сачувате четинару . Не можете осетити само овде. Оно је наше село Рудно, чувена ваздушна баја која је права права благодати за вашу плугу.

Шта је ДРУГО Шта ће бити потребно да се интегрише било шта што треба да исправи штампање све је оно што може Као предложити последњим датумима у Србији , а сама Гоја планира да одреди сенге . Овда код нас може обећати у шведској верзији по идиличничком зимском прегледу, али без јаких мрзева, и он може благим сунцем на лицу. 

Голија је природни резерват биосфере. Ја ту титулу не носим тако. Том у прилогу говори и чека да се у нашош близанци поставе чашицу 30 извора биш пишу воде . Ту и бројни потоци који су толико чиста да у животу живе пастерке и речни ракови  који су индикатори водећих најоживијих квалитета.

Куришите нас на наше слике о нашим смешама . Изграђене су у целости дрвета па ћете се наћи у тим осетицима праву, врхунску, планирску атмосферу. Додајте надалеко чување да бисте могли да посетите специјалне посете двоструких крајева: домаћи пршут, руски кажимак и господар, пите од хејде, ухвати хлеб из наше фронте, кромпир и јагјетику руког и мноштво других примерака .

I naravno, kakva bi to bajka bila a da u njoj nema kraljeva, kraljica, prinčeva i princeza. Za to se pobrinula slavna loza Nemanjića koja je ovde ostavila veliki trag. Pre svega sa dva bisera srpske arhitketure i prosvetitetljstva - manastira Studenice i Gradca koji stameno stoje na ovom mestu već 700 godina čuvajući same početke srpske države.

E zbog svega toga je ovo mesto naša bajka. Ali ona na javi. Ona u koju vas pozivamo, da uživate zajedno sa nama u svemu što nam je priroda bezrezervno podarila. Vila Selena i mi, njeni topli domaćini, vas čekamo a vama ostaje da nas kontaktirajte putem forme ispod.


Pomozite svom detetu da lakše diše


Rudno i šira okolina Rudna nema industriju i nikakvu drugu tzv. "prljavu tehnologiju", te je s pravom dobilo reputaciju " vazdušne banje" . Prisustvo specifičnih elemenata u vazduhu , uslovili su da Rudno predstavlja idealno mesto za vazdušno – klimatski tretman različitih bolesti i stanja.Vazdušne struje koje donose prijatan miris ozona iz soletnih čamovih šuma, odnosno negativna jonizacija vazduha, obilje kiseonika, ruža vetrova iznad sela,koja kako kažu dopiere čak sa mediterana - prirodno proračunata i odmerena, omogućava čarobno iskustvo prilikom boravka u ovom planinskom mestu. Stoga je boravkom na ovoj teritoriji svaki posetilac izložen blegoj inhalaciji.

Dodjite i uverite se!!!!

 

Opremljenost
Internet
TV
TA grejanje
Loži se u sobi
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Roštilj
Parking
Etno restoran
U blizini
Planina
Radočelo,Golija
Reka
Brevina
Verski objekat
Studenica,Gradac
Istorijski lokalitet
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
3
apartmani
Cene
35
Apartman
8
Ručak za grup. dnevne posete
Napomena
Cena se odnosi na najam celog objekta po danu. Kapacitet APARTMANA je od 4-6 osoba.
Destinacije

Lokacija

Nedaleko od manastira Studenice i manastira Gradac. 30 km od Raške 90 km od Kraljeva

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.415538, 20.481954

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju VILA SELENA - Apartmani na Rudnu

  • Obilazci...
    Boraveći kod nas možete posetiti obližnje manastire Studenicu, Gradac, Žiču, Sopoćane, Djurdjeve stupove...možete se popetina na planinu Radočelo, prošetati do vodopada reke Izube uživajući u nepreglednim pejzažima kao iz bajke!

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Šekler

Domaćinstvo Šekler

6€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Brvnara Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo

13€/noćenje

Kraljevo, Rudno

Vila Milena

Vila Milena

0€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Vila Maja Rudno

Vila Maja Rudno

40€/najam objekta

Kraljevo, Rudno, Golija

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image