Kontakt sa vlasnikom

Vladanka Aleksić

Knić, Guberevac

Seosko domaćinstvo
5 soba
11 krevet(a)

Cena: 8€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Ako je rakija pravi brend Srbije, onda je destilerija Aleksić zasigurno jedan od njenih najpoznatijih proizvođača.

A sve je počelo kad se domaćin Prvoslav Aleksić vratio u svoje rodno selo i sagradio savremenu destileriju, sa modernim postrojenjima i sudovima. Danas je ovo nadaleko čuvena rakija Gružanska nit koja se pravi od starih, autohtonih vrsta šljiva iz gružanskog kraja. Da bismo celu priču zaokružili rakiju čuvamo u burićima od hrasta kitnjaka sa planine Miroč. Mirs hrasta ne dominira rakijom već samo vešto oplemenjuje njen ukus. I naravno da nismo stali ovde. Pored Gružanske niti, 9 godina stare rakije, proizvodimo i druge vrste poput šljivovice, viljamovke, medovače, dunjevače.

Pored rakija naša gazdarica Vladanka domaćica je bez premca. Ona pravi takvu zimnicu, džemove i sokove koje kad vidite, javi vam se onaj osećaj "da ne načinjete kad to tako lepo izgleda". Da dobijete predstavu o čemu pričamo, pogledajte galeriju slika, a da dobijete pravu sliku, e za to ćete morati da probate nešto od ovog užitka za nepca. Naravno možete poručiti, ali u svemu ovome možete uživati kod nas. Budite naši gosti. U sklopu kompleksa je etno restoran sa svim ovim i još mnogo domaćih specijaliteta ali i smeštaj u kući iznad restorana. Na raspolaganju su vam 5 soba sa dva kupatila i dnevnim boravkom. Dvorište ispred je uredno i sa lepim zasadima ruža rumenih koje je lično glumac Dragan Jovanović obilazio kada je ovde snimao čuvene scene kupovine rakije u seriji "Moj rođak sa sela". A kome ćemo verovati na reč ako ne legendarnom Dragčetu. Dobro vi nama došli!

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Restoran
Peškiri
U blizini
Planina
Jezero
Verski objekat
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
3
2-krevetne
2
3-krevetne
Cene
8
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.82704, 20.74161

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Milice Božić

Domaćinstvo Milice Božić

8€/noćenje

Aranđelovac, Gornja Trešnjevica

Janin raj

Janin raj

20€/polupansion

Kragujevac, Petrovac

Rujevica

Rujevica

30€/polupansion

Kragujevac, Drača

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image